Termeni si conditii

 

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.cheilebicazului-hasmas.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

 

www.cheilebicazului-hasmas.ro este administrat de RNP ROMSILVA - ADMINISTRATIA PARCULUI NATIONAL CHEILE BICAZULUI – HASMAS R.A. cu sediul in sat Izvoru Muresului, strada Principala, numărul 664, comuna Voșlabeni, judet Harghita, cod postal 537356, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J19/298/2009, CUI 25618733. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.cheilebicazului-hasmas.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.cheilebicazului-hasmas.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (19%). Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

 Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele cheilebicazului-hasmas.

 

Informatii privitoare la livrare:

 Produsele achizitionate sunt se vor livra in format PDF pe adresa de email a clientului in maxim 15 minute, dupa confirmarea platii.

Informatii despre politica de anulare si rambursare:

Biletele achizitionate nu se pot anula si nu se poate opta pentru returnarea contravalorii acestora.

Prin acceptarea politicii de Termeni si Conditi utilizatorul a luat la cunostinta ca suma plătită nu este rambursabila și este de acord cu plata acesteia indiferent de utilizarea produsului sau nu.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.cheilebicazului-hasmas.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea RNP ROMSILVA - ADMINISTRATIA PARCULUI NATIONAL CHEILE BICAZULUI - HASMAS R.A. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.cheilebicazului-hasmas.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail pnbicaz@mciuc.rosilva.ro

 

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
     a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
     b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
     c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

Responsabilitati privind produsele

RNP ROMSILVA - ADMINISTRATIA PARCULUI NATIONAL CHEILE BICAZULUI - HASMAS R.A. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea biletelor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si RNP ROMSILVA - ADMINISTRATIA PARCULUI NATIONAL CHEILE BICAZULUI-HASMAS R.A. In cazul unor eventuale conflicte intre RNP ROMSILVA - ADMINISTRATIA PARCULUI NATIONAL CHEILE BICAZULUI - HASMAS R.A. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.cheilebicazului-hasmas.ro.